Внаслідок російського удару по Херсону поранено поліцейського

Політика

У Херсоні під артилерійським обстрілом опинився мікрорайон «Північний».

Про це повідомляє ГУНП в Херсонській області.

Удари спричинили пожежу на складах і пошкодили адміністративну будівлю, багатоквартирний будинок, складські приміщення та два автомобілі. Постраждав 31-річний працівник патрульної поліції, у якого діагностували контузію та черепно-мозкову травму, але його життю нічого не загрожує.

Внаслідок скиду з БпЛА в центрі Херсона поранено 54-річного чоловіка з вибуховою травмою та уламковим пораненням ноги. Окупанти обстріляли Дніпровський район, пошкодивши приватний будинок і газопровід. Також скинули вибухівку на територію медзакладу, що пошкодило будівлю лікарні та автомобіль, але пацієнти й персонал не постраждали.

Джерело: Поліція Херсонської областіКрім того, росіяни атакували Антонівку дронами, внаслідок чого поранено 51-річного чоловіка з вибуховими та черепно-мозковими травмами. Також пошкоджено приватний будинок.

У Комишанах ворожий артобстріл пошкодив п’ять приватних будинків, постраждала 63-річна жінка з контузією і травмами.

Кізомис також зазнав удару з реактивних систем, пошкоджено приватний будинок, а внаслідок дронових атак пошкоджено ще один.

Дронами типу «FPV» обстрілювали Берислав, Дудчани та Зміївку, пошкоджено два будинки.

Артилерія пошкодила три приватні будинки у Станіславі, Білозерці та Чорнобаївці, а також господарську споруду у Томариному.

У Шляховому ворог обстріляв господарчу споруду.

Російські війська в ніч на 12 жовтня атакували дронами Миколаївську область. Внаслідок обстрілу виникли пожежі.

Минулої доби рф втратила 1290 військових. Також ЗСУ знешкодили 9 танків, 27 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем, одну РСЗВ, 110 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 115 автомобілів і 38 одиниць спеціальної техніки.

Російські війська атакували Херсон. Відбулася масштабна пожежа на складі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь