Внаслідок удару ворога по Кривому Рогу поранено п’ятьох людей, серед них дитина

Політика

Вранці російська армія атакувала Кривий Ріг. Поранені п’ятеро людей, зокрема дівчинка десяти років.

Вона госпіталізована. Також поранення дістали жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік, повідомив у Telegram голова ОВА Сергій Лисак.  Вони лікуватимуться удома.

«У місті пошкоджений готель. У декількох багатоповерхівках вибиті вікна», – повідомив він.

За інформацією мера Кривого Рогу Вілкула, ворожа ракета влучила в об’єкт інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі постраждало понад десять багатоповерхівок. Є зміни в русі громадського транспорту: його тимчасово не буде на ділянці від вулиці Святогеоргіївська до площі Домнобудівників.

Уночі росіяни також вдарили дроном по Марганецькій громаді. Інформації про поранених немає.Удар по готелю Кривого Рогу росіяни провели і минулого тижня. Тоді загинули дев’ять людей. Готелі, як і інша цивільна інфраструктура, потрапляли під удар ворога і в інших населених пунктах.

У Кривому Розі Дніпропетровської області під час російської атаки крилатими ракетами пролунали вибухи.

Зранку, 4 вересня, у Львові та Рівному чули звуки вибухів. Військові попереджали про ракети.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час форуму «Україна 2024. Незалежність» заявив, що операція у Курській області є одним із етапів на шляху закінчення війни з росією.

Тим часом, міністерка закордонних справ Латвії Байба Браже вказала, що самооборона України, згідно з положеннями ООН, включає право Києва завдавати ударів по військових обʼєктах на території росії. Тому українська операція у Курській області є елементом самозахисту.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь