Вночі повітряна тривога у Києві сумарно тривала понад п’ять годин

Політика

Україна пережила чергову ніч масованої повітряної атаки російських терористів. На столицю  російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у місті оголошувалася тричі і сумарно тривала понад п’ять годин.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація на своєму телеграм-каналі.

Всі російські БпЛА, які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені, повідомили у КМВА.

«Вночі ворог вчергове застосував проти Києва свої безпілотники! На столицю України російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у місті оголошувалася тричі і сумарно тривала понад 5 годин. Силами та засобами ППО всі російські БпЛА, які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили). Попередньо, в місті без руйнувань та потерпілих», – сказано у повідомлені.

Попередньо, в місті без руйнувань та потерпілих.Нагадаємо, що 5 жовтня російські окупаційні війська завдали ударів по Дніпровському району Херсона за допомогою безпілотників.

Раніше ми писали, що у передмісті Херсона окупанти скинули вибухівку з дрона на таксі. Внаслідок атаки отримав поранення водій.

Також нагадаємо, що в ніч на 3 жовтня росіяни атакували «шахедами» Хмельницьку область. Влучань в об’єкти інфраструктури не було.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь