Вночі російський дрон знову полетів до Білорусі

Політика

Вночі наші славні захисники збили 24 ударних БпЛА «Shahed-131/136». Ще одни був локаційно втрачений – упали самостійно). Два безпілотники полетіли в напрямку росії, ще один – у республіку Білорусь.

Про це повідомляють Повітряні сили оборони на своїй сторінці у Телеграм.

У ніч на 31 серпня 2024 року ворог завдав удару балістичною ракетою «Іскандер-М» із Воронезької обл., чотирма зенітними керованими ракетами С-300 із окупованої Донеччини та 52-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із Курської обл. – рф.

«До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Сумській областях», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що росіяни в ніч на 31 серпня вчетверте за тиждень атакували Київ ударними дронами. Сили ППО збили всі БПЛА, які летіли на столицю.26 серпня радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено та супроводжено 236 засобів повітряного нападу противника, 127 ракет та 109 ударних БпЛА. Тоді не вдалося збити всі ворожі цілі.

Ніч 27-го виявилася також неспокійною — противник випустив 91 засіб повітряного ураження. Внаслідок нічної атаки рф у вівторок загинули четверо людей. 16 українців отримали поранення. Київ другу ніч поспіль відбивався від комбінованої атаки російський загарбників.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь