Вночі росіяни вбили двох мешканців Херсону

Політика

Вночі 27 жовтня російські терористичні війська обстріляли центр Херсону. Унаслідок цього загинули двоє людей, поранення отримали четверо, серед яких 13-річний підліток.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура у Telegram.

«За даними слідства, 27 жовтня близько 21:20 російські військові масовано обстріляли Центральний район Херсона. Внаслідок обстрілу загинули дві жінки віком 50 та 71 рік. Поранення отримали ще четверо цивільних, серед них 13-річний хлопчик. Пошкоджено чотири багатоповерхівки та приватні житлові будинки», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що 27 жовтня ввечері та в ніч на 28 жовтня російські терористи били керованими авіабомбами по Шевченківському, Салтівському та Холодногірському районах Харкова. З реактивної системи залпового вогню «Торнадо-С» окупанти атакували місто Чугуєв Харківської області, внаслідок чого постраждала 21 людина, з них п’ятеро дітей.Раніше повідомлялося, що правоохоронці проводять розслідування щодо ймовірного розстрілу окупантами цивільного автомобіля в Селидовому на Донеччині. Рашистів підозрюють у вбивстві місцевих мешканців.

За повідомленням омбудсмена Дмитра Лубінця, російські військові ймовірно розстріляли мирних мешканців міста Селидове в Донецькій області, що є серйозним порушенням законів та звичаїв війни.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь