Вночі сили ППО збили половину ворожих дронів, інші були локаційно втрачені

Політика

У ніч на 11 жовтня російські агресори випустили по Україні дві ракети і 66 ударних безпілотників, 29 з яких уже вдалося збити, а 31 був локаційно втрачений.

Про це повідомляє командування Повітряних сил України

У повідомлені сказано, що у ніч на 11 жовтня 2024 року противник атакував Україну балістичною ракетою Іскандер-М (район пусків – ТОТ Криму), керованою авіаційною ракетою Х-31П (із повітряного простору над акваторією Чорного моря), 66-ма ударним БпЛА (район пусків – Курськ, рф).

Станом на 11.00 повітряним силам вдалося збити 29 ворожих БпЛА у Київській, Черкаській, Вінницькій, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Чернігівській та Житомирській областях.

«31 ворожий безпілотник локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Два ударні БпЛА повернули у напрямку росії. Чотири БпЛА перебувають в повітряному просторі України», – йдеться у повідомленні.Нагадаємо, що за минулу добу, 10 жовтня, Збройні сили України ліквідували 1 140 російьских окупантів та збили один ворожий гелікоптер.

у росії у ніч проти 10 жовтня на військовому аеродромі «Ханська» під Майкопом в Адигеї було знищено склад із паливом.

У вересні російська армія у війні з Україною в середньому втрачала щодня 1271 людину — вбитою або важкопораненою. Так, перший місяць осені 2024 року став найбільш смертоносним для армії рф.

Сили оборони України раніш, 9 жовтня, успішно уразили базу зберігання БпЛА «шахед» поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь