Ворог скинув на Куп’янськ 12 авіабомб, є постраждалі

Політика

Російські війська зранку 19 вересня атакували Куп’янськ Харківської області. Окупанти скинули 12 керованих авіаційних бомб.

Про це повідомляє голова Куп’янської РДА Андрій Канашевич в ефірі телемарафону.

«За попередньою інформацією, прилетіло 12 КАБів. Внаслідок цього є суттєві руйнування приватного житла», – сказав він.

За словами Канашевича, пошкоджено щонайменше 13 приватних будинків. Є постраждалі.

«Шість людей зазнали різного ступеня поранень. Наразі вони госпіталізовані. Це у нас три жінки, три чоловіки. Наймолодшому чоловіку 50 років, найстаршій жінці, що поранена, 85 років», – додав голова РДА.За його словами, ворог не зменшує інтенсивність обстрілів, а навпаки нарощує. Зокрема, під постійною загрозою перебувають населені пункти вздовж річки Оскіл. У зв’язку він наголосив на необхідності посилити евакуацію.

Протягом минулої доби на фронті відбулось більше 180 боїв. Найактивнішими напрямками залишаються Покровський та Курахівський. Ворог тим часом продовжує рівняти з землею свої села та міста у Курській області.

Близько опівночі у Харкові пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Фіксувалися пуски ракет загарбниками. Зафіксовані удари у Харкові по Шевченківському району.

Місто Харків знову було атаковане російськими окупантами, вже вдруге протягом цієї ночі. Противник для ударів застосував керовані авіаційні бомби.

Раніше ми писали, що російські загарбники знову обстріляли Дніпровський район Херсона. Внаслідок атаки зазнали поранень двоє людей.

Також нагадаємо, що ввечері 18 вересня росіяни масовано атакували Запорізьку область, в результаті чого, за попередніми даними, є двоє загиблих і пʼятеро поранених.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь