Ворог вночі випустив по Україні 56 безпілотників, є влучання по інфраструктурі

Політика

Уночі 17 жовтня російські війська атакували Україну 56 ударними БпЛА та безпілотниками невстановленого типу та керованою авіаційною ракетою Х-59 – 22 ворожі дрони вдалося знищити, 27 були локаційно втрачені, ще 2 попрямували в сторону Білорусі, однак є і влучання.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

«У результаті протиповітряного бою збито 22 ворожі БпЛА в Сумській, Київській, Полтавській, Чернігівській, Житомирській, Миколаївській, Черкаській, Одеській та Тернопільській областях.

Два безпілотники вийшли з повітряного простору в напрямку Білорусі, 27 ударних БПЛА та безпілотників невстановленого типу локаційно втрачено внаслідок активної протидії РЕБ Сил оборони», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що зафіксовано 5 влучань ударних БпЛА по об’єктах інфраструктури у прифронтових областях.Свою ракету загарбники випустили з повітряного простору Курської області рф, а дрони запускали з російських міст Курськ, Орел та Приморсько-Ахтарськ. До відбиття нападу залучали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Також ми писали, що за минулу добу, 16 жовтня, російські агресори втратили понад 1400 своїх військових і 17 танків.

Уночі 17 жовтня російські війська атакували енергетичну інфраструктуру у Миколаївській області, внаслідок чого частина абонентів залишились без електропостачання.

В Київській області сьогодні, 17 жовтня, уночі було чути вибухи. Сили протиповітряної оборони знищували російські «Шахеди».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь