Ворог всьоме з початку вересня атакував Київ з повітря

Політика

росія здійснила сьому повітряну атаку на Київ за вересень, запустивши в бік столиці ударні дрони.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Вночі 12 вересня повітряна тривога в столиці оголошувалася тричі й сумарно тривала близько двох годин.

У бік Києва російські ударні безпілотники заходили кілька разів, з різних напрямків, переважно по одному. Проте жоден із дронів до столиці не дістався – сили та засоби протиповітряної оборони все збили на підступах.

За даними оперативного зведення, в Києві попередньо обійшлося без постраждалих і руйнувань. Зазначається, що протягом ночі оголошувалися також загрози застосування балістики, але минулося без пусків по Києву.У ніч проти 12 вересня російська армія також масовано атакувала Конотоп у Сумській області «шахедами» й авіацією. У місті виникла катастрофічна ситуація з енергетикою.

Сили оборони щоденно завдають відчутних втрат країні-агресору– лише за минулу добу, 10 вересня, вони ліквідували 1 140 російських загарбників, знищили 13 ББМ та 56 артилерійських систем ворога.

У ніч проти 10 вересня російські війська атакували Україну балістичною ракетою «Іскандер-М», протирадіолокаційною ракетою Х-31П та 46 ударними дронами Shahed 131/136. Сили протиповітряної оборони збили 38 безпілотників.

У ніч на 11 вересня російські війська атакували Україну балістичною ракетою «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300, 6-ма протирадіолокаційними ракетами Х-31П та 25-ма ударними БпЛА типу «Shahed».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь