Вважався зниклим безвісти: у боях за Україну загинув телеоператор Ігор Захаров

Війна

Вважався зниклим безвісти: у боях за Україну загинув телеоператор Ігор Захаров

На війні загинув військовий, а в мирному житті оператор Ігор Захаров із Києва, котрий працював на телеканалах “Україна” та “1+1”

Він долучився до Сил оборони на початку повномасштабної війни, останній рік вважався зниклим безвісти.

Про втрату Інституту масової інформації повідомила кореспондентка Наталя Малярчук. Багато журналістів, які працювали з ним, залишили теплі слова про колегу-захисника.

Ігор Захаров мобілізувався до війська ще на початку повномасштабного російського вторгнення, служив у Національній гвардії. Воїн зник рік тому і його доля дотепер була невідома. Днями ж виявили останки і експертиза підтвердила, що це – саме він.

“Захаров, ти був світлом і сміхом. З тобою найскладніша зйомка була в кайф. Ти смішив мене, коли я втомлювалась. Поправляв волосся, що роздмухував вітер, аби я гарно виглядала в кадрі. Ділився останнім бутербродом у відрядженні. І завжди посміхався… Ми об’їздили з тобою всю країну разом, а потім ти пішов її захищати… і повернувся на щиті. Лети, Друже! Слава Герою!” – написала у Facebook Марина Хацаюк

Колеги кажуть, що Ігор був не лише людиною-посмішкою, але й спостережливий, надзвичайно добрий, талановитий і чуйний. А ще він дуже любив поспати, тому часто записувався на другу зміну на вечірній випуск “Подій дня У нього була суперздібність перетворювати напружені ситуації на ржач і розряджати будь який конфлікт. Це – людина-посмішка. Я за п’ять років робити з ним ніколи не бачила його в пригніченому стані. У нього були проблеми, як у всіх людей, але він дуже по-філософськи ставився до життя. Поряд із ним не було безвихідних ситуацій”, – розповіла Наталія Малярчук, яка працювала з ним на телеканалі “Україна”.

Вона додала, що у Ігоря Захарова залишилися дружина і донька. Попрощалися із захисником у четвер, 19 вересня.

“Колись публікувала пост із сумом, бо Ігор Захаров переходив на інший канал. А сьогодні згадувала багато світлих історій біля труни Героя… Дуже боляче втрачати таких людей, як Ігор. Він був чудовим оператором, дуже добрим та позитивним. Скільки спільних відряджень, зйомок, кумедних історій… Дякую тобі, Захаров, за захист! Світла пам’ять! Смерть ворогам!” – написала у Facebook кореспондентка Ірина Камінська.

Вже підтверджено понад 5O загu6лuх! Прuлетіло по nоліrону! Вони чeкaлu нa npuбyття кòмaндyвaчa. Відео
HIMARS пpилeтíв пօ пօлíгօнy օкyпaнтíв y Дօнeцькíй օблacтí, є мíнíмyм 50 двօxcօтиx, — pօcЗМI

😮😭«Зорянко, машина…» — крuкнув. Сuльний у дар, свuст…“Її тlлo прoлeтiлo бiльшe 3O мeтрiв”: Мaжoр на швuдкoстi зб uв l6-річну дівчuнкy. Вона п0мЕpлa нa oчaх у тaтa – Деталі таргедії
Водія Mercedes, який на смерть збив 16-річну Зоряну і з місця смертельної аварії втік, визнали винним у скоєнні смертельної ДТП.

Пам’ятатимемо кожного: на фронті загинув командир групи ССО Євген Лемешенко
У боях на території Курської області РФ загинув командир групи ССО Євген Лемешенко (Печеніг

Залишити відповідь