Викрито посадовців держпідприємства у розтраті 23 млн гривень

Політика

Поліцейські викрили посадовців державного підприємства критичної інфраструктури у розтраті 23 мільйонів гривень на закупівлі програмного забезпечення.

Про це повідомляє Нацполіція.

Одна з філій цієї установи провела тендер на придбання програмного забезпечення для організації вантажних перевезень. У запитуваних послугах йшлося про розробку, постачання та налаштування програм, проте на момент підписання актів про виконані роботи програмне забезпечення не функціонувало.

Слідчі Національної поліції зібрали достатньо доказів, що підтверджують причетність до правопорушення двох заступників керівника філії та підрядника, з яким був укладений договір. Усі троє фігурантів отримали повідомлення про підозру. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що на Вінниччині викрили керівництво та членів ВЛК, які зробили з місцевого депутата особу з інвалідністю.Також нагадаємо, що посадовець Держслужби геодезії отримав підозру за переведення землі орнітологічного заказника в приватну власність. Це — директор одного з департаментів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь