Warner Bros. показала перший трейлер кіноадаптації гри Minecraft

Політика

Вийшов перший тизер-трейлер «Minecraft: Фільм» – ігрової адаптації відеогри Minecraft, що є найбільш продаваною відеогрою в світі. Премʼєра в Україні відбудеться 3 квітня 2025 року

Відео зʼявилося на YouTube-каналі Warner Bros. Pictures Ukraine.

Студія Warner Bros. показала український трейлер сімейного пригодницького екшена «Minecraft: Фільм» від режисера Джареда Гесса. Події фільму розгортаються у світі Minecraft.

Як зазначається в описі, головними героями стають четверо невдах Ґаррет «Сміттяр» Ґаррісон, Генрі, Наталі та Дон, які розвʼязують свої буденні проблеми. Та одного дня, пройшовши таємничий портал, вони потрапляють у Верхній світ Minecraft – химерну кубічну країну чудес, яка процвітає завдяки уяві.

Щоб повернутися додому, їм доведеться пізнати цей світ (і захистити його від злих істот, таких як Піґліни та Зомбі). Для цього герої вирушать у магічний квест з новим знайомим, досвідченим майстром Стівом. Спільна пригода випробує усіх п’ятьох на сміливість та подарує можливість віднайти унікальні навички, які роблять кожного з них неповторним творцем. Саме ці навички потрібні їм для успіху в реальному світі.У фільмі знялися Джейсон Момоа («Аквамен і загублене королівство», «Форсаж Х»), Джек Блек («Панда Кунг-Фу 4», «Бордерлендз»), Емма Маєрз (серіал «Венздей»), Даніель Брукс (серіал «Миротворець»), Себастіан Юджин Гансен («Судити по совісті»), Дженніфер Кулідж («Білий лотос«) та інші.

В українському прокаті фільм стартує 3 квітня 2025 року.

Minecraft є найбільш продаваною відеогрою всіх часів. Загалом продано понад 300 млн копій по всьому світу. Попри те, що вона була вперше випущена у 2011 році компанією Mojang Studios, гра залишається неймовірно популярною. Зазначається, що Minecraft має близько 140 млн активних гравців щомісяця. Гра заохочує гравців створювати об’єкти та будувати конструкції, хоча є також режим виживання, який включає бойові елементи.

Читайте також:

Стримінговий сервіс Netflix і розробник ігор Mojang Studios створять анімаційний серіал за мотивами компʼютерної гри Minecraft, яка святкує 15-річчя.

Стрімінговий гігант Netflix показав перший трейлер четвертого сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла» (The Umbrella Academy), який стане для шоу останнім.

Netflix підтвердив вихід фільму «Гострі картузи» з оскароносним Кілліаном Мерфі у ролі Томаса Шелбі.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь