Я читaв та плакав! Чолoвік виклав pецепт п’янoго квасу. Ось що пишуть люди, які спpобували його

Світ

Я читaв та плакав! Чолoвік виклав pецепт п’янoго квасу. Ось що пишуть люди, які спpобували його

Чоловік виклав відео з приготування п’яного квасу на ютуб. І ось коментарі людей, які спробували його рецепт

Я читав та плакав.

1. Чудовий квас! Випив 1 банку, а надристав цілих три! Ось звідки береться матерія — із квасу

2. Зварив квас за рецептурою автора, спробував, хвилин через 15 відчув бурління в животі бігом помчав у туалет, встиг…, тільки сів пролунав бавовна, думав дупу розірвало, голова закружляла, вочевидь, знепритомнів хвилини на 2-3 прийшов у себе на поштовху сиджу відчуваю тепло і тісноту, усвідомив що забув зняти штани, підсумок речі у пранні, а я з білого коня не можу злізти години 2, таке почуття, що висрав важливі органи, а так квас смачний завдяки авторові.

3. Приготувала чоловікові Квас за рецептом. У вихідний він залишився вдома сам. Каже, ліг на диван, поклав на коліна ноутбук, сиджу – відпочиваю, потягуючи квасок. Тут йому захотілося ляснути. Ну, каже, вдома один. Соромитися нема кого. Коротше пукнув від душі та обсрався. Каже, що з дитячого садка такого не було. Дякуємо Вам за теплі спогади про дитинство. Квас Вогонь! Рекомендую.

4. Їхав маршруткою на дачу, перед виїздом випив квасу. Прихопило живіт на півдорозі, водій зупинився. На другий раз, я зрозумів, що це не остання зупинка і вийшов з маршрутки з сумками. Мені вже було насрати абсолютно на все. Аби цей срач припинився через кожні 10 хвилин. У результаті йшов до дачі 8 кілометрів, що залишилися, близько 8 годин. Мені вже нічого не треба було. Квас смачний, схвалю!

5. Харчуюсь тільки цим квасом вже місяць. Смак хоррший, але живіт вирує як атомний реактор. За час пиття кілограм на 40 “схуд”. І смачно та корисно. Тільки ось на поштовху по 6 годин на день як раб на галереях… рекомендую.6. Зробив за вашим рецептом Квасок, вирішив друзів здивувати. Приїхали на дачу, сіли поїли шашель, кваском вашим запили …. Дристала вся компанія, а туалет один! Обiсрали всі грядки, парник, за баню взагалі страшно зайти

Чізкейк з яблучним пирогом 🍏🍰
Чізкейк з яблучним пирогом 🍏🍰

Тpaгiчнa звicткa вжe oблeтiлa yвecь 3axiд Укpaїнu…🖤💛💙Юлi нaзaвждu зaлuшuтьcя l9…😭🙏
Iз нeймօвípним cyмօм, вeликօю cкօpбօтօю í cпíвчyттям cпօвíщaємօ пpօ пօвepнeння нa щитí нaшօї Зaxиcницí – Юлíї Бօянօвcькօї, 02.09.2004 p.н., ypօджeнки ceлa Kнíceлօ Бíбpcькօї гpօмaди.

Спливли стpашні наслідки воpожого удаpу по Києву. Дiвчинці було лише 15…
Після атаки безпілотниками окупантів у столиці загинула дитина 2009 року народження

Залишити відповідь