Новини сьогодні 🇺🇦

  • Головна
  • Події України
  • Політика
  • Суспільство
  • Home
  • Події України
  • Я вже кілька років готую ці ліниві вареники: без борошна, без замішування, без розкачування, і всього за 20 хвилин.

Я вже кілька років готую ці ліниві вареники: без борошна, без замішування, без розкачування, і всього за 20 хвилин.

admin_ua
14 Грудня, 2025 No Comments

Сьогодні я хочу звернути вашу увагу на один із найпростіших і найшвидших способів приготування

лінивих вареників, яким я користуюся вже кілька років. Приготування цих вареників не займає

багато часу, і ви не забрудниш руки чи стіл. У результаті виходять смачні, ніжні та неймовірно

кремові вареники.

Ці пироги особливо сподобаються тим, хто любить виразний смак сиру. Я впевнена, що одного разу

приготувавши ці ліниві пироги таким чином, ви не захочете готувати їх інакше. Спробуйте та переконайтеся самі!

Інгредієнти:

Сир кисломолочний (сухий) – 500 г
Яйця – 1-2 шт.
Манна крупа (або борошно для тих, хто не любить борошно) – 5-6 столових ложок
Сіль або цукор – за смаком

Вершкове масло – за бажанням і за смаком.
Приготування:  Оскільки тісто для вареників готується досить швидко, я спочатку ставлю каструлю з водою на плиту та нагріваю вогонь. Тим часом замішую тісто, не замішуючи його руками; просто змішую всі інгредієнти ложкою у відповідній ємності. Яйця, сіль або цукор та манну крупу кладу в миску з сиром.
Коли готую солодкі вареники, додаю дрібку ванільного цукру або ванільного екстракту за смаком. Все ретельно перемішую.
Важливо зазначити , що для лінивих вареників слід використовувати  лише сухий сир ; якщо використовувати вологий сир, вареники розтечуться. Коли мій сир вологий, я просто добре його віджимаю, поклавши в кілька шарів марлі . Для тих, хто не любить манну крупу, можна використовувати борошно.

Я даю тісту відпочити кілька хвилин, щоб манна крупа набухла, потім викладаю тісто на велику плоску тарілку, заввишки приблизно 1,5-2 см. Потім, використовуючи ложку або виделку, опускаю тісто, шматочок за шматочком, у киплячу підсолену воду. Тісто легко відстає від ложки, коли її занурювати в киплячу воду. Всього кілька хвилин, і всі галушки в горщику.

Я варю пироги не довше 1-1,5 хвилини після того, як вони закиплять. Я виймаю готові пироги, додаю масло та подаю.


Копіювати

Навігація записів

На війні загинув ще один захисник із Жовкви
Ніжне сало за 2 години. Але не залишаємо на маринування, а одразу варимо у пакеті

Related Articles

Увaга! В0p0г зaвдав уд@pу ще по одному облacному цeнтру. В міcті лунали вuбухu. Деталі…

admin_ua
20 Грудня, 2025 No Comments

“Живий Ноcтрадамус” скaзав, що стaнеться з пyтіним і рoсією у 2026 рoці

admin_ua
20 Грудня, 2025 No Comments

Невже перша сварка: Навроцький дорікнув Зеленському у невдячності за допомогу Польщі

admin_ua
20 Грудня, 2025 No Comments

Залишити відповідь Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Недавні записи

  • Головнокомандувач ЗСУ отримав Орден Почесного легіону, найвищу нагороду Франції
  • Спалили мостоукладач, танки й бронемашини — оператори СБС зупинили штурмові дії росіян
  • Екcперти з хаpчування назвали найкоpиснішу кoвбасу. Ви будете здивoвані
  • Увaга! В0p0г зaвдав уд@pу ще по одному облacному цeнтру. В міcті лунали вuбухu. Деталі…
  • Світ пpuгол0мшuла нoвина. Вчені вcтановилu гpуnу kp0вl Іcуса Хpиста, та xто його нaщадки
Авторське право 2025. Всі права захищені | Theme: OMag by LilyTurf Themes