Яблучний пиріг, що стане вашим новим фаворитом замість Шарлотки

Війна

Яблучний пиріг, що стане вашим новим фаворитом замість Шарлотки

Приготувавши пиріг за цим рецептом, більше не захочеться повертатися до всім відомої Шарлотки. Приготування просте та не займає багато часу. Пиріг виходить смачним, соковитим та ароматним

Складові:

Тісто:

  • Борошно 120 гр.;
  • Цукор 100 гр.;
  • Яйця 3 шт.;
  • Розпушувач 1 ч. л.;
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Начинка:

  • Яблука 4-5 шт.;
  • Цукор 2 ч. л.;
  • Цедра лимона;
  • Сік лимона 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. З яблук виріжте серцевину та наріжте невеликими шматочками.
  2. Покладіть фрукти в ємність, додайте цукор, цедру та сік лимона й перемішайте.
  3. В окремій ємності збийте яйця до пишної маси.
  4. Поступово додайте цукор та ванільний цукор й збивайте 3-4 хвилини.
  5. Додайте до борошна розпушувач та поступово просійте в масу.
  6. Замість однорідне тісто.
  7. На деко покладіть пергамент, змістіть олією та викладіть яблука.
  8. Зверху залийте тістом та рівномірно розподіліть по всій поверхні.
  9. Випікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин.

Смачного!

Це щoсь неймoвірне! Наші Воїни “пpиземлили” чеpговий воpожий літак. З’явилoсь ВІДЕО
Це щoсь неймoвірне! Наші Воїни “пpиземлили” чеpговий воpожий літак. З’явилoсь ВІДЕО

В Києві пoкаpали пoліцейську, яка oбізвала ветеpана “к***ним інвaлiдом”
В Києві пoкаpали пoліцейську, яка oбізвала ветеpана “к***ним інвaлiдом”

– Сваха в Італію вже не поїде – сяде в Андрія на шиї! Тільки до хати її не беріть: є літня кухня – хай там ночує
Я ще 14 років тому поїхала в Італію на заробітки й досі там проживаю та працюю.

Залишити відповідь