Як приготувати той самий соус для салату “Цезар”
Соус для салату “Цезар” може стати викликом навіть для господині, яка має значний досвід.
Втім, якщо ви дотримуватиметеся всіх рекомендацій, які знайдете в цій статті, приготувати заправку не складе труднощів. Інформує Майстерня ідей.
Ось що нам знадобиться:
2 яйця,
200 мл оливкової олії (потрібно брати ту, яка не має запаху),
1,5 чайної ложки гірчиці,
2 зубчики часнику,
2 столові ложки лимонного соку,
6-7 анчоусів,
1 столова ложка соєвого соусу,
20 г сиру пармезан.
Покроковий рецепт приготування страви:
З’єднайте в одній ємності яйця, олію та гірчицю і збийте їх за допомогою занурювального блендера.
У результаті у вас вийде кремоподібна речовина, в яку необхідно додати подрібнений в пресі часник.
Наступний крок – додавання лимонного соку, анчоусів та соєвого соусу. Перед тим, як з’єднати з іншими компонентами пармезан, слід натерти його на тертці.
Ще раз ретельно перебийте наш майбутній соус блендером і можете заправляти страву.
Зверніть увагу: зберігати заправку варто у холодильнику, але не більше двох діб