Як російське ППО дрони багатоповерхівками збивало

Війна

Як російське ППО дрони багатоповерхівками збивало

В одному з міст пошкоджені щонайменше 20 квартир. Загинула жінка.

Безпілотники у ніч проти 10 вересня атакували чотири міські округи в Московській області Росії. Внаслідок, ймовірно, падіння уламків були пошкоджені житлові багатоповерхівки.

Про це повідомляють російська влада та телеграм-канали.

Дрони масовано атакували Підмосков’я. Так, аеропорт “Внуково” у Москві закрили через “приліт” на злітно-посадковій смузі. Росавіація повідомила, що аеропорти “Внуково”, “Домодєдово” та “Жуковський” тимчасово не приймають і не відправляють літаки.

Рух Каширським шосе у бік Москви був перекритий через уламки БПЛА, повідомила місцева влада.

Також повідомляється, що безпілотники влучили у три багатоповерхівки у місті Раменське, які зазнали суттєвих пошкоджені. На Спортивному проїзді спалахнула пожежа на 11-12 поверхах багатоповерхівки. У багатоповерхівці на Високовольтній вулиці пошкодження отримала квартира на дев’ятому поверсі.

За даними російських пабліків, у Раменському були пошкоджені щонайменше 20 квартир.

Як повідомив губернатор Московської області Андрій Воробйов, під час атаки дронів на Раменське загинула жінка, ще четверо людей постраждали. З житлових будинків були евакуйовані 43 особи.

У російському Міноборони відзвітували, що ППО за ніч збила 144 безпілотники: 72 – у Брянській області, 20 – у Московській, 14 – у Курській, 13 – у Тульській, вісім – у Бєлгородській, сім – у Калузькій, п’ять – у Воронезькій, чотири у Липецькій та один – в Орловській.

У російських пабліках також заявляють, що були атаковані аеродром “Шайковка” (Калузька область) та аеродром “Халіно” (Курська область). Зауважимо, що з “Шайковки” зазвичай злітають Ту-22м3, а з “Халіно” росіяни запускають “Шахеди”.

Теpміново! Воpожий дpон атакував будівлю Веpховної Рaди. З’явились наcлідки удaру. Фото
Теpміново! Воpожий дpон атакував будівлю Веpховної Рaди.

Використання попелу на ділянці: добриво, захист і покращення ґрунту. Як правильно вносити
Попіл дуже корисний для городу. В ньому містяться корисні речовини, що мають позитивний вплив на ріст та розвиток рослин. Дотримуйтесь певних правил під час використання попелу на ділянці.

Жаxлива ДТП сколиxнула Укpаїну! Загuнули pадник голови Мінстpатегпрому Яpослав Олiйник та його дpужина
У ніч проти 8 вересня на трасі під Києвом у дорожньо-транспортній пригоді загинув радник голови Мінстратегпрому Ярослав Олійник із позивним Локі.

Залишити відповідь