Ярослава Магучіх та Єгор Якушенко – найкращі спортсмени вересня в Україні

Політика

Стрибунка у висоту Ярослава Магучіх та борець греко-римського стилю Єгор Якушенко стали найкращими українськими спортсменами вересня-2024.

Як повідомляє пресслужба НОК, цьогоріч Ярослава стала лауреаткою спортивного місяця вже утретє. Комісія НОК України високо відзначала її досягнення у червні та серпні.

Магучіх стала чемпіонкою у фіналі Діамантової ліги у секторі для стрибків у висоту.

Єгор Якушенко у номінації «Найкращий юний спортсмен місяця» переміг вже удруге поточного року. У вересні борець став чемпіоном світу у ваговій категорії до 97 кг серед юніорів до 20 років.

Лауреати спортивного місяця будуть нагороджені грошовими преміями, ексклюзивними статуетками та пам’ятними плакетками.Раніше ми писали, що олімпійська чемпіонака, українка та рекордсменка Ярослава Магучіх стала переможницею у секторі для стрибків у висоту. Фінал престижної серії легкоатлетичної серії змагань «Діамантова ліга» проходить у Брюсселі (Бельгія).

Нещодавно українські спортсмени здобули золоту та срібну медалі у веслуванні на байдарках і каное в останній день Паралімпіаді-2024 у Парижі..

Нагадаємо, що українська збірна 7 вересня на Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі виборола 5 золотих, 3 срібні та 4 бронзові медалі.

Україна здобула першу медаль Паралімпійських ігор — 2024 у Парижі у веслуванні на байдарках та каное. Її виборов 36-річний Микола Синюк.

Українські спортсмени взяли перше і друге місця у плаванні на 100 метрів вільним стилем у класі S12.

На Паралімпійських іграх в Парижі до складу збірної України увійшли майже півтори сотні атлетів. Порівняно з минулим роком, кількість заявок від нашої країни збільшилася на 27.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь