Є нові домовленості з партнерами щодо постачання та фінансування зброї – Зеленський

Політика

Президент Володимир Зеленський оголосив про нові домовленості з міжнародними партнерами щодо постачання та фінансування зброї для України.

У своєму зверненні 8 вересня він повідомив про домовленості щодо постачання боєприпасів, а також фінансування виробництва зброї, дронів та ракет на території України.

Зеленський наголосив на пріоритетності отримання додаткових систем протиповітряної оборони та продовженні переговорів про надання далекобійної зброї. Він підкреслив, що далекобійна зброя є ключовим стратегічним рішенням для перемоги над росією.

Президент також висловив вдячність країнам, які підтримують Україну, зокрема Німеччині, США, Великій Британії, Канаді, Іспанії, Нідерландам, Швеції, Норвегії, Румунії, Литві та Латвії, за внесок під час останньої зустрічі Контактної групи з оборони України (Рамштайн).

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський повідомив, що під час зустрічі з делегацією Конгресу США в Італії обговорював деталі плану перемоги для України.Також нагадаємо, що Зеленський хоче, щоб прем’єр Італії Мелоні виступила посередником у переговорах зі США щодо передачі Україні систем ППО Partiot.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь