Євген Клопотенко відповів, скільки грошей витрачає щомісяця: “Дуже багато”

Суспільство

Кулінар зізнався, що великі суми в нього йдуть на їжу.

Клопотенко відповів, що витрачає приблизно 400 тисяч гривень на місяць / Скріншот Instagram
Клопотенко відповів, що витрачає приблизно 400 тисяч гривень на місяць / Скріншот Instagram

Відомий український кулінар та ресторатор Євген Клопотенко приголомшив, скільки витрачає на життя щомісяця. Шеф-кухар відповів, на що в нього йде найбільше коштів.


За словами знаменитості, в нього є різні категорії витрат. Щомісяця його гаманець меншає приблизно на 400 тисяч гривень. Клопотенко каже, що 100 тисяч він віддає на допомогу українським військовим, а також фінансово підтримує батьків. Все інше займають стандартні витрати: їжа, квартира, авто.

“Я ж доначу, допомагаю батькам, ще в мене є різні витрати. На стандартні витрати в мене є 80 тисяч гривень, це квартира, асистент, машина і водій. У мене є три групи, які коштують 80−100 тисяч гривень. Є ще донати: у середньому це 100−150 тисяч на місяць. Є допомога батькам, десь 50−60 тисяч на місяць”, – поділися Євген.

Євген Клопотенко / Скріншот Instagram
Євген Клопотенко / Скріншот Instagram

Ресторатор не приховує, що велика частина коштів в нього йде на їжу. Кулінар розповів, що він обожнює продуктовий шопінг. Він насолоджується походами до магазину та вибором продуктів. Також чимало тратить Євген на одяг.

 “Ну і на їжу я витрачаю дуже багато, я не рахую, але десь тисяч 50−60 на місяць я мінімум витрачаю. Я сам готую для себе. Я йду до магазину, і для мене це кайф – купити все, що я можу собі дозволити. Десь 400 тисяч витрачаю. Не буде в мене асистента, не буде водія, не буде продуктів, я зможу їсти й рис тільки. У мене немає своєї квартири, я купив п’ять років тому будинок. Я орендую квартиру. Ту квартиру, яку я хочу, коштує чверть мільйона, а зараз це не актуально”, – додав Клопотенко.


Залишити відповідь