Їду в потязі, нічого не чіпаю, аж тут у вагон заходить жінка з дитиною і одразу ж підходить до мене з претензіями

Війна

Їду в потязі, нічого не чіпаю, аж тут у вагон заходить жінка з дитиною і одразу ж підходить до мене з претензіями

У мене така робота, яка вимагає частих поїздок у відрядження

Діставатися в інші міста нерідко доводиться потягом. Віддаю перевагу нічним рейсам, щоб встигла виспатись, а зранку вже бралася за справи. І часто бачу картину, коли люди міняються місцями. Нерідко і сама повинна поступатися полицями. Але деякі особливі випадки просто обурили мене до глибини душі.

Найчастіше беру собі нижні місця. Це зручно. Можна виспатися, попрацювати на ноутбуці і таке інше. І ось того разу все йшло за звичним сценарієм. Постелила собі на нижній полиці, лягла спати. І вже почала провалюватися в сон як відчула, що потяг зупинився на одній зі станцій.. У купе зайшла жінка з дитиною. Я схопилася підняти полицю, щоб жіночка змогла поставити свою валізу. Поклала. Я знову вмостилася на своє місце і хотіла було повернутися обличчям до вікна, як чую таку пред’яву: «Дівчино, ви нам не поступитеся? Я ж з дитиною. Дитя ж геть маленьке.» Я цього разу не піддалася. Відмовила. Сказала, що вночі кручуся і боюся впасти. Це чиста правда, тому я навіть не злукавила. Вдома ж ліжко широке і то я примудряюся до самого краю прикотиться.

Дуже сподобався аргумент жінки про те, що дитина може впасти і зламати собі щось. А я? Я що бетонна? Якщо впаду, то нічого собі не зламаю? Мені відповіли, що я можу й не спати вночі. Мене це сильно обурило. Я не розумію, як люди можуть так безсовісно лізти в чужі справи і розпоряджатися їхніми діями відповідно до своїх потреб? Хіба ж ця жінка компенсує мені лікування, якщо я впаду? Ясна річ, що ні.

Словом, їхала мама з дитиною на верхній полиці. А зранку мене розбудила її телефонна розмова, де вона скаржилася, що не виспалася, бо ніхто не поступився нижнім місцем. А я ось думаю, що не варто було їй взагалі брати верхні місця, якщо вона навіть не збиралася там спати. Ну гаразд, вдень я б ще поступилася, але точно не вночі. Словом, про власний комфорт та комфорт своєї дитини потрібно дбати самотужки, а не сподіватися на чужу доброту. 

На чиєму боці в цій ситуації ви?

Траплялося подібне з вами?

Що ви відчуваєте після прочитання цієї публікації? Поділіться своїми емоціями! Обирайте емодзі, які найбільше відповідають вашим почуттям: ❤️, 😠, 😢 чи 😄. Ваша реакція має значення!

Що ви думаєте про цю новину? ✍ Поділіться своєю думкою в коментарях та обговоріть з іншими! 💬

М’яcний cалат з 3 пpостих інгpедієнтів: Чолoвіки його пpосто змітають
Рецепту понад 20 років

Як позбутися від моху та лишайнику на фруктових деревах. Дієві поради
Багато садівників прагнуть позбутися моху та лишайників на деревах, але не всі знають, як це зробити правильно

Секрети ідеального холодцю: як зробити страву прозорою і смачною
Холодець – це не просто страва, а справжнє мистецтво. Дізнайтеся, як зробити його ідеально прозорим і насиченим смаком

Залишити відповідь