З окупації повернули ще шістьох українських дітей

Політика

Сьогодні, 23 жовтня, з тимчасово окупованих територій Херсонської, Запорізької областей та АР Крим повернули ще шістьох українських дітей. Вони повернулися разом зі своїми мамами.

Про це повідомив у Телеграмі керівник ОПУ Андрій Єрмак.

«Сьогодні ще шість українських дітей разом зі своїми мамами повернулися з тимчасово окупованих територій Херсонської, Запорізької областей та АР Крим у рамках ініціативи Президента України BringKidsBack. Це діти, віком від 3 до 17 років», – розповів Єрмак.

Нещодавно Офіс уповноваженого Верховної ради України з прав людини спільно з благодійною організацією “Save Ukraine” евакуювали з тимчасово окупованих територій Херсонської області ще сімох дітей.

До цього з тимчасово окупованих територій Херсонщини та Криму на підконтрольну територію України вдалося повернути ще сім дітей.Раніше ми писали, що з тимчасово окупованої території Херсонщини вдалося повернути дві сім’ї з трьома дітьми.

Також нагадаємо, що понад 400 українських жінок у статусі військовополонених залишаються в російському полоні. Україна працює над їх поверненням.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь