З початку 2024 року на залізницях Київщини загинуло 46 людей

Події України
залізниця

25 Жов, 11:51

З початку 2024 року на залізницях Київщини внаслідок наїзду потяга, падіння з нього, ураження електричним струмом отримали травми різного ступеня тяжкості 67 людей, з яких 46 загинули. Про це повідомляє Студениківська об’єднана територіальна громада.

Зазначається, що згідно із загальною статистикою, кількість випадків травмувань у 2024 році у порівнянні з 2023 роком збільшилася на 34,2 % (26 осіб), а смертельного травмування збільшилася на 37,2 % (19 осіб).

«Деякі громадяни, нехтуючи Правилами безпеки громадян на залізничному транспорті України, наражають на небезпеку себе та оточуючих, а також змушують машиністів локомотивів вдаватися до екстреного гальмування та зупинки поїзда порушуючи графік руху поїздів, а найголовніше, може привести до аварії та нещасних випадків», – йдеться у повідомленні.

Проаналізувавши допущені у 2024 році нещасні випадки, було встановлено, що усі випадки травмувань сталися в місцях, заборонених для проходу громадян. Крім того, суспільно небезпечні наслідки настали через порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, в тому числі ймовірного скоєння самогубства.

Читайте також: Покрівлю головного корпусу Славутицької міської лікарні відремонтують коштом UNITED24

Фото: ілюстративне.

Актуальні, важливі й перевірені новини Київщини також читайте на нашій Facebook-сторінці і в Telegram-каналі.

Залишити відповідь