З вікна більше не буде дути. Як правильно та чим утеплити вікна перед зимою

Війна

З вікна більше не буде дути. Як правильно та чим утеплити вікна перед зимою

Взимку вікна можуть пропускати холодне повітря, що призводить до втрати тепла в будинку

Викликати спеціалістів для вирішення цієї проблеми може бути дорого, але існують прості способи утеплити вікна самостійно, без значних витрат часу та зусиль.

Спеціальна плівка.

Цей метод допомагає утеплити не тільки віконні рами, але й саме скло. Плівку можна купити в магазині будматеріалів. Вона пропускає світло, але не холод. Вам знадобляться плівка, двосторонній скотч, ножиці, фен і очищувач для скла. Спочатку протріть скло, щоб видалити жир і підготувати поверхню. Потім наклейте двосторонній скотч на раму з одного боку і прикріпіть плівку. Розгладьте плівку феном для більш щільного прилягання по всьому периметру.

Поролон і скотч.

Для цього методу вам знадобиться поролон, який можна нарізати смужками та вставити у щілини під вікном і навколо рами. Зверху щілини заклейте широким скотчем. Це допоможе запобігти проникненню холодного повітря. Перед утепленням важливо очистити щілини від бруду, щоб поролон легше заповнив простір.

Силіконовий герметик.

Ще одним ефективним способом є використання силіконового герметика. Придбайте герметик і спеціальний пістолет для його нанесення. Перш ніж приступити до герметизації, очистіть щілини, потім нанесіть силікон і залиште його висихати. Цей метод також підходить для ремонту, коли скло виймають з рами, але для цього потрібні певні навички.

Ці прості способи допоможуть зберегти тепло у вашому будинку та уникнути зайвих витрат на професійний ремонт.

Квашені баклажани по-одеськи
Квашені баклажани по-одеськи

Яке свято вiдзначають 21 жoвтня. Що cьогодні вважається вeликим гpіхом
Розповідаємо, яке церковне свято відзначають 21 жовтня за новим і старим стилем, що можна і не можна робити, у кого іменини

Ворог намагається захопити нове місто Селідове з флангів… Знову кидає велику кількість піхоти
Російські окупанти дедалі активніше штурмують

Залишити відповідь