За добу збито п’ять керованих ракет та 11 безпілотників росіян

Політика

У ніч на 21 вересня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено та здійснено супровід 25-ти засобів повітряного нападу противника.

Про це повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ на своєму телеграм-каналі.

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині чотирма балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 із окупованого Криму і Ростовської обл. та п’ятьма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору ТОТ Запорізької обл. Також ворог випустив 16 ударних БпЛА типу «Shahed» із Приморсько-Ахтарська та Курська – рф.

Повітряний напад противника відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою збито 5 керованих авіаційних ракет Х-59/69 та 11 ударних БпЛА. Ще п’ять безпілотників, внаслідок протидії РЕБ, локаційно втрачені.Нагадаємо, що найактивнішими напрямками фронту залишаються Курахівський та Покровський. Також бої точаться у Курській області, де росіяни за добу скинули 25 авіабомб.

За минулу добу, 20 вересня, втрати росії у війні проти України склали 1440 солдатів. Крім того, ЗСУ знищили десятки танків, дронів та артилерійських систем противника.

Вночі 21 вересня ймовірно українські дрони прилетіли на 23-й арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони рф. Місцеві жителі повідомляють про сильні вибухи біля селища Жовтневе Тверської області рф.

Росіяни за останню добу, 20 вересня, атакували Дніпро та Кривий Ріг Дніпропетровської області. Загалом троє людей загинули, четверо були поранені.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь