Загарбники мають певний успіх в районі Вугледара – британська розвідка

Політика

Російські окупаційні війська домоглися подальших успіхів у районі міста Вугледар Донецької області та, ймовірно, загрожують місту з трьох боків, повідомляє британська розвідка.

«Імовірно, російські війська і далі чинитимуть тиск на цю добре захищену частину фронту протягом наступного тижня», – ідеться у звіті, оприлюдненому на сторінці Міністерства оборони Сполученого Королівства в соцмережі Х у середу.

У центральній Донецькій області російські війська ведуть бої в східній частині Торецька й на південь від Покровська, також домоглися повільного прогресу в районі Часового Яру.

«Ймовірно, що російські війська одночасно атакують кілька цілей, щоб розтягнути українські сили. Однак це також завадило росії зосередити сили в одній точці фронту, щоб досягти більш значного ефекту», – наголошується у зведенні.

Раніше ми писали, що у передмісті Херсона російські загарбники обстріляли маршрутку, в якій перебували п’ятеро пасажирів.Також нагадаємо, що окупанти обстріляли 23 населені пункти Херсонської області, пошкодивши житлові квартали та інфраструктуру.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь