Загинув Олександр Сердюк, артист столичного театру “Берегиня”

Війна

Загинув Олександр Сердюк, артист столичного театру “Берегиня”

Виконуючи бойове завдання, на фронті загинув артист-вокаліст Київського академічного театру Українського фольклору “Берегиня” Олександр Сердюк

Трагічну звістку у соцмережі Facebook повідомило Міністерство культури та інформаційної політикиУ відомстві розповіли, що до лав ЗСУ Олександр Сердюк долучився 29 квітня 2024 року. Воював в одній із найгарячіших точок.

Більше про загиблого Героя

Народився Олександр Сердюк 3 листопада 1982 року у селі Велика Бурімка Чорнобаївського району Черкаської області. Навчався у Гребінківській гімназії.

Обрав собі професію, пов’язану з культурою та мистецтвом, закінчивши у 2004 році Київський Національний Університет культури і мистецтва. Був солістом-вокалістом та співав на сцені Київського академічного театру Українського фольклору “Берегиня”.

29 квітня 2024 року був мобілізований та вступив до лав Збройних Сил України.

Воював в одній із найгарячіших точок, де дістав поранення.

“У пам’яті всіх залишиться доброю, порядною, талановитою, щирою і чесною людиною, люблячим і турботливим сином, вірним товаришем, який завжди поспішав на допомогу своїм друзям. Він любив родину, цінував дружбу та відносини з бойовими побратимами”, – пише у Facebook голова Гребінківської громади Віталій Колісніченко, звідки загиблий артист Олександр Сердюк був родом.

У Росії поскаржилися на атаку дронів на Саратов та Енгельс.
У Саратовській області РФ вранці 26 серпня поскаржилися на атаку безпілотників, зокрема в районі військового аеродрому “Енгельс-2”, звідки саме вилетіли бомбардувальники для ударів по Укр…

У Чорному морі горять три “вишки Бойка”: з’явилося фото з супутника
Україна повернула їх під свій контроль у вересні 2023.

Знoву важка ніч! Роcія вчеpгове завдала рaкетно-дронового удаpу по вcій Укpаїні
Росія другу ніч поспіль завдає ракетно-шахедного удару по Україні, вибухи у Києві.

Залишити відповідь