Захищав Україну ще в АТО та на Курщині: Тернопільщина прощається з воїном Володимиром Даликом

Суспільство
Захищав Україну ще в АТО та на Курщині: Тернопільщина прощається з воїном Володимиром Даликом

Володимир Далик із села Розгадів Зборівської громади захищав Україну з 2015 року. У час великої війни також був на передовій, зокрема, тіснив ворога у Курській області росії. Заслужив на коротку відпустку. На жаль, війна забирає здоров’я. Серце Володимира зупинилося. Він не встиг натішитися рідною домівкою, зустріччю з дорогими людьми. Овдовіла дружина Галина, залишилися без батька сини Богдан та Ігор, який також в ЗСУ. Володимиру було лише 49 років. Вічна пам’ять Герою!

«Далик Володимир Ігорович, 1975 року народження, став на захист України в 2015 році. Весь цей час присвятив боротьбі за Волю і Незалежність України. Захищаючи Україну, відтісняючи російських нелюдів-загарбників у Курській області, заслужив на 15-денну відпустку. Та на 10 день у відпустці перестало битися серце нашого захисника.

Тихенько не попрощавшись з дружиною Галиною, ні з сином Ігорем, який теж несе службу в ЗСУ, ні з сином Богданом, пішов на небеса.

Більше не зустрінуть його побратими, більше не почують його добре підбадьорливе слово: “Хлопці, вперед до Перемоги”!

Герої не вмирають. Вони просто перестають бути поруч. Світлий ,добрий спомин про захисника України Володимира назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів , рідних, родичів, всіх тих хто його знав! Вічна пам”ять та вічна шана Герою ! Щирі співчуття рідним», – оприлюднили у Зборівській громаді.

Залишити відповідь