ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ, ЗАГИНУВ ЧЕМПІОН СВІТУ З КІКБОКСИНГУ

Війна

ЗАХИЩАЮЧИ УКРАЇНУ, ЗАГИНУВ ЧЕМПІОН СВІТУ З КІКБОКСИНГУ

Український кікбоксер Роман Головатюк загинув, захищаючи свою країну від російських окупантів. Про це 31 серпня поінформувала у Facebook Кам’янець-Подільська міська рада

“Сьогоднішній ранок сколихнув нашу громаду страшною звісткою про загибель Романа Головатюка. […] Роман був відомим в місті, в Україні, в світі – спортсмен, чемпіон, патріот України, справжній козак. Він зробив потужний внесок в розвиток українського спорту”, – йдеться у повідомленні.У пості вказано, що Головатюк після початку повномасштабного вторгнення РФ полишив спортивну кар’єру і пішов добровольцем воювати за свою батьківщину.

У комітеті Верховної Ради з питань молоді та спорту зазначили у Facebook, що 28-річний Головатюк вважався одним з найкращих спортсменів у кікбоксингу WAKO.

“Гучно заявив про себе на всю Україну та за її межами у 22-річному віці, коли виборов медаль на Х Всесвітніх іграх у Польщі 2017 року. І після цього він продовжив визначну спортивну кар’єру: заслужений майстер спорту з кікбоксингу WAKO, фіналіст Всесвітніх ігор, чемпіон світу, багаторазовий володар Кубків світу та Європи, багаторазовий чемпіон України”, – сказано в пості.

Нeпопpавна втpата… На фpонті загuнула відoма укpаїнська війcькова та активiстка… Наталії був лише 31
Загинула військова 67-ї окремої механізованої бригади та активістка “Правого сектору” Наталя Кузнєцова з позивним “Іранка”.

ВПЕРШЕ ЗАСВІТИВСЯ”: УКРАЇНСЬКИЙ FPV-ДРОН ВРАЗИВ ВОРОЖИЙ БПЛА Z-20
Дрон ZALA Z-20 з електродвигуном і збільшеною вантажопідйомністю може передавати HD-зображення на відстані до 100 км, стверджує виробник.

Сили оборони та ГУР атакували нафтобази та артсклад окупантів у РФ: що відомо про наслідки
Щоб загасити розгорання у Ростовській області, росіяни залучали пожежні потяги

Залишити відповідь