“Закликаю всіх морально готуватися…” – Коваленко розповів про неймовірно складну ситуацію в Вугледарі…

Політика, Суспільство

Вугледар ще не перебуває у повному оточенні, але втримати його все одно буде неможливо, заявив військовий експерт Олександр Коваленко.

На сьогоднішній день Вугледар має обмежені логістичні шляхи, які до того ж прострілюються російськими окупантами. Проте оборона міста все ще продовжується. За останню добу ворожі війська так і не досягли серйозного поступу безпосередньо в самому Вугледарі, хоча всіма силами намагаються проникнути до центру населеного пункту.

Про це розповів військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір” Олександр Коваленко у своєму щоденному стриманні. YouTube– канал OBOZ.UA.

😱 ВУГЛЕДАР В ПОВНОМУ ОТОЧЕННІ?!| | ОГЛЯД ФРОНТУ від Коваленка 1 ЖОВТНЯ

“Сказати, що південно-західна частина міста перебуває під контролем російських окупантів, не можна. Там відбуваються бойові зіткнення та постійні штурмові дії з боку росіян. Основний їхній напрямок все-таки південний”, – зазначив аналітик.

Окрім проникнення до центру Вугледару, окупантам важливо оточити місто з півночі, щоб повністю перерізати можливість Силам оборони України вийти з населеного пункту.

“Отже ситуація дуже складна. Оборона триває, але я закликаю всіх морально готуватися до того, що від Вугледару наші підрозділи все одно відводитимуться. Утримати місто в таких умовах неможливо. Зараз воно відіграє свою останню роль у цій кривавій повномасштабній війні з російськими окупантами” , – заявив Коваленко.

Як повідомляв раніше Диалог.UA, Олександр Коваленко розповів про успіх окупантів на Східному фронті: “Отримали те, чого прагнули протягом майже всього вересня”.

Також Олександр Коваленко оцінив ймовірність наступу на Запоріжжі: “Вони таранитимуть…”


Копіювати

Залишити відповідь