Закуска з простого гарбуза, яку я готую всю осінь щороку

Життя

Гарбуз, як і багато інших овочів типу кабачків, став універсальним продуктом, з якого можна готувати різні страви, заготовки, запіканки, варення і в’ялену смакоту.

Пише Скарбничка рецептів

Нам буде потрібно половинка гарбуза, яку ми чистимо від шкірки, вибираємо все насіння.

Тепер гарбуз ріжемо дуже тонкими скибочками.

Порада: для цієї мети прекрасно підходить овощечистка, яка легко ріже гарбуз на тонкі скибочки.

Можна просто різати гострим ножем, але акуратно, гарбуз соковитий, ніж може зісковзнути.

Тепер скроплюємо скибочки гарбуза соняшниковою олією і перемішуємо.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо гарбузові шматочки.

Порада: на цьому етапі ви можете посипати гарбуз різними спеціями, сіллю, солодкою паприкою. Але якщо ви це робите для дітей, то краще нічого не додавати.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо 10 хвилин.

Ось такі смачні, ароматні і найголовніше, натуральні і без шкідливих добавок чіпси у вас вийдуть.

Закуска з простого гарбуза, яку я готую всю осінь щороку

Залишити відповідь