Залужний пише мемуари про своє життя, вийшла перша книга з трилогії

Політика

Ексголовнокомандувач Збройних сил України, а нині посол у Великій Британії Валерій Залужний написав книгу «Моя війна». Вона стане першою в трилогії.

Про це повідомили джерела з оточення Залужного, повідомляє видання «Бабель».

У мемуарах йдеться про події від дитинства ексголовкома до 24 лютого 2022. Кілька розділів були присвячені також повномасштабній війні рф проти України.

Книга «Моя війна» стала першою в трилогії, а дві наступні матимуть назви «Наша війна» і «Їхня війна». Перша книга повністю закінчена, вже скоро вона зʼявиться у книгарнях.

Наразі Валерій Залужний працює над другою — «Нашою війною».На запитання, чи не є книга стартом політичної карʼєри колишнього головкома, джерела з його оточення сказали, що в політику Залужний не збирається.

Попри пропозиції приєднатися до політичних проєктів чи започаткувати власний, в осяжному майбутньому він планує зосередитися на роботі послом України у Великій Британії.

Нещодавно посол України у Великій Британії, колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний виступив у лондонському Королівському об’єднаному інституті оборонних досліджень.

Нагадаємо, 11 липня ексголовком ЗСУ Валерій Залужний вручив вірчі грамоти у Великій Британії та офіційно почав роботу послом.

У травні цього року президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного послом України у Великій Британії.

Залишити відповідь