Залили курячі гомілки молоком. Спочатку тушкуємо, а потім смажимо до скоринки

Війна

Курячі гомілки при смаженні звичайним способом часто стають сухуваті. Тому ми будемо готувати їх зовсім новим способом – залляємо гомілки молоком. І смажити будемо не відразу: спочатку згасимо, а вже потім доб’ємося хрусткої скоринки на великому вогні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами iUkrayina

Інгредієнти:

  • 8 великих курячих гомілок
  • 2,5 склянки молока
  • 2,5 столових ложки пшеничного борошна
  • 2,5 столових ложки панірувальних сухарів
  • 1 яйце
  • Соняшникова олія
  • Тмин
  • Мелений перець
  • Чорний перець
  • Перець чилі
  • Сіль
  • Чебрець
  • Куркума

Процес:

Курячі гомілки промиваємо і щільно укладаємо в сковороду з високими бортами. Заливаємо їх 1,5 склянками молока, додаємо ще півсклянки води, кладемо перець, накриваємо кришкою і ставимо на повільний вогонь.

Тим часом змішуємо в глибокій мисці пшеничне борошно, панірувальні сухарі і всі інші зазначені вище спеції.

В окрему миску розбиваємо яйце, наливаємо чверть склянки молока, збовтувати все виделкою

Курці досить постояти під кришкою близько 15-20 хвилин. Потім виймаємо її зі сковороди на окрему страву.

Кожну гомілку ретельно маку в яєчну суміш, потім в паніровці і кладемо на тарілку.

Тепер розігріваємо на сковороді велику кількість олії і просто обсмажуємо курку вже до хрусткої скоринки.

Завдяки молоку м’ясо курки вийшло набагато більш ніжним. Панірування надала скоринці потрібну ступінь прожарювання.

Залишити відповідь