Збільшення військової допомоги для України наближає мир – Столтенберг

Політика, Світ

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що ймовірність досягнення миру між Україною та росією залежить від збільшення постачання зброї українським військовим. За його словами, це дозволить змусити російського диктатора володимира путіна усвідомити, що він не зможе досягти своїх цілей силою.

У своїй прощальній промові перед відставкою Столтенберг підкреслив, що військова міць є ключовою для будь-якого діалогу. Він вважає, що війна може завершитися швидко, але лише за умови поразки України, що призведе до окупації, а не миру.

Столтенберг наголосив, що збільшення військової підтримки України може змінити розрахунки путіна і наблизити завершення війни. Чим сильнішою буде довгострокова підтримка України з боку НАТО, тим швидше може бути досягнутий мир. Він також додав, що будь-яка майбутня мирна угода має бути підкріплена надійними гарантіями безпеки для України та потужною військовою підтримкою.

Столтенберг нагадав, що без стабільної України не може бути стабільної безпеки в Європі, а членство України в НАТО є невід’ємною частиною цього процесу.

Раніше ми писали, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висловив скептицизм щодо попереджень диктатора володимира путіна на тлі обговорень про можливість надання Україні права завдавати дальніх ударів по території росії.Також нагадаємо, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, який залишає посаду, розповів про останні зустрічі з російською стороною перед її повномасштабним вторгненням в Україну.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь