Зеленський назвав причину дефіциту безпеки в небі України

Політика

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні підкреслив, що одним із головних чинників дефіциту безпеки в небі України є відсутність рішень країн НАТО про спільний захист.

Він наголосив на важливості посилення протиповітряної оборони України, особливо напередодні зими, та на необхідності створення спільних механізмів для збиття російських ракет і дронів.

Зеленський зазначив, що оборонні рішення, які ефективно працюють в небі Близького Сходу і захищають Ізраїль, могли б також бути застосовані в Україні. Президент обговорював це питання з новим генеральним секретарем НАТО Марком Рютте, наголошуючи на необхідності впровадження дієвих технічних і тактичних рішень для захисту українського неба.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський сказав, що вихід ЗСУ з Вугледару був правильним кроком, щоб зберегти життя українських військових. Для стримування наступу рф Україні потрібно більше допомоги від союзників.

Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Марком Рютте прокоментував нещодавній масований обстріл Ізраїлю, зазначивши, що це трагедія, але закликав не забувати про війну в Україні.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь