Зеленський: ордер на арешт путіна таки змусив його страждати

Політика

Ордер на арешт кремлівського ватажка путіна, виданий Міжнародним кримінальним судом, не може повністю змінити ситуацію, проте суттєво обмежує міжнародні пересування очільника держави-агресора.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю для The Times of India.

«Один лише Міжнародний кримінальний суд, він не може повністю виправити ситуацію. Він не може повністю вплинути на путіна і на його прихильників. Але разом усі – лідери, МКС, міжнародне право, ООН, «двадцятка» [G-20] – разом усі точно можуть закінчити цю війну. Але результат від МКС усе одно ми відчуваємо – путін не подорожує більшістю країн світу», – зауважив Зеленський.

Президент України також зауважив, що більшість лідерів країн, які визнали Римський статут, утримуються від поїздок до росії.

Нагадаємо, у тому самому інтерв’ю Володимир Зеленський назвав саміт БРІКС, що проходив з 22 до 24 жовтня у російському місті Казань, провальним – адже на захід приїхали навіть не всі лідери країн-учасниць організації.⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь