Зеленський повідомив про спроби росіян вибити ЗСУ з Курської області

Політика

У Курській області були намагання росії відтиснути українські позиції, але Збройні сили України тримають визначені рубежі.

Про це президент Володимир Зеленський повідомив у відеозвернені.

«Щодо Курської операції: були намагання росії відтиснути наші позиції, але тримаємо визначені рубежі. За цей тиждень ми додали Україні нових домовленостей щодо зброї, і це не тільки постачання – ще виробництво. Кожен закордонний візит – це завжди розмова про інвестиції у промисловість України», – зазначив президент.

Зеленський також повідомив про розмову з Головнокомандувачем Збройних сил генералом Олександром Сирським.«Доповідь щодо всіх напрямків на передовій і нашої Курської операції. Покровський напрямок – молодці. Кожен солдат, кожен сержант, кожен офіцер, який забезпечує захист наших позицій. Загалом Донеччина і Запорізький напрямок – це дуже складні умови, це жорсткі дії ворога. Але стійкість наших підрозділів має вирішальне значення. Саме від нашої стійкості все залежить», – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, що бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади знищили штурмову групу російської армії в одному з населених пунктів Курської області російської федерації.

З початку суботи, 12 жовтня, на фронті відбулося вже 94 бойових зіткнення. Найбільша кількість боїв сьогодні на Курахівському напрямку.За останню добу 11 жовтня росіяни втратили на фронті 1290 окупантів, 59 артилерійських систем і 115 одиниць автомобільної техніки.

Сили оборони України раніш, 9 жовтня, успішно уразили базу зберігання БпЛА «шахед» поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь