Зеленський пояснив, що буде далі з його Планом перемоги

Політика

Президент України під час візиту до США передав свій План перемоги України усім зацікавленим сторонам. Тепер його доля буде вирішуватися у жовтні в Німеччині.

Про це Зеленський розповів у вечірньому зверненні 27 вересня.

«План перемоги представлений Америці, і ми кожен пункт пояснили. Тепер на рівні наших команд ми будемо працювати, щоб наповнити кожен крок, кожне наше рішення. Сильні позиції для України – це швидший мир. Усе ключове для України – на столі у партнерів, усе розглядається. Далекобійність, оборонний пакет, санкції проти рф, кроки щодо російських активів. Ми по всіх темах встигли попрацювати. Готуємося до зустрічі в Німеччині у рамках «Рамштайну» – це формат, де разом із партнерами ми будемо йти за змістом пунктів Плану перемоги. Дякую Президенту Байдену за запрошення», – сказав він.

Нагадаємо, 12 жовтня у Німеччині відбудеться засідання союзників у форматі «Рамштайн», яке скликав і особисто проведе президент США Джо Байден. Також канцлер Олаф Шольц на ці дні запросив лідерів інших країн – головних союзників України, щоб обговорити війну.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь