Зеленський розповів, коли презентує союзникам свій план перемоги

Політика

Пункти плану перемоги готові більше, ніж на 90%. На наступному тижні його буде показано союзникам.

Про це у вечірньому зверненні 16 вересня повідомив президент Володимир Зеленський. Зеленський.

Він розповів, що протягом усього дня в різних форматах проходили наради з підготовки нашого, українського, Плану перемоги.

«Реальне наповнення всіх пунктів. Військове наповнення, політичне, дипломатичне, економічне. Залучені ключові особи за кожним напрямом. І необхідні для України кроки вже визначені, абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру. Для кожного кроку є й чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення. Жодної неможливої речі там немає», – вказав президент.

За його словами, план виписаний більш ніж на 90%, і в комплексі цей пакет може забезпечити правильний розвиток ситуації не тільки для України, а й для всіх у світі, хто цінує міжнародне право. План перемоги буде підготовано для представлення союзникам на наступному тижні.Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський представить «План перемоги» президенту США Джо Байдену та кандидатам у президенти Сполучених Штатів – віцепрезидентці Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Ймовірно, це станеться на Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь