Зеленський сумнівається, що Трамп знає, як зупинити війну в Україні

Політика

Президент України Володимир Зеленський вважає, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп насправді не знає, як зупинити війну в Україні.

Про це український лідер сказав в інтерв’ю виданню The New Yorker.

Зеленський висловив думку журналістам, що Трамп насправді не знає, як зупинити війну. На думку нашого лідера, навіть якщо американському політику здається, що він знає, як це зробити, це не означає, що так є в реальності.

«З цією війною часто буває так, що чим глибше ти дивишся на неї, тим менше розумієш», – зазначив Зеленський.

Він додав, що бачив багато лідерів, які були переконані, що знають, як закінчити війну вже завтра, але коли вони занурювалися в неї глибше, то розуміли, що все не так просто.Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський 22 вересня прибув до Нью-Йорка для участі в заходах в рамках тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН.

Він вже провів у США зустріч з губернатором, сенатором та конгресменом штату Пенсильванія. Співрозмовники домовились про активнішу співпрацю.

Президент Володимир Зеленський під час свого візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія. На підприємстві буде збільшено виробництво снарядів для України для артилерії калібру 155-мм.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь