Зеленський ввів нові санкції проти зрадників і російської оборонки

Політика

Президент України 8 жовтня ввів у дію два пакети санкцій. Перший стосується зрадників, другий – військового виробництва в рф.

Про це у вечірньому відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський.

«Ми продовжуємо нашу санкційну роботу – сьогодні застосовано два нові пакети санкцій. Щодо тих, хто зрадив Україну. А також щодо військового виробництва в Росії – тих юридичних та фізичних осіб, які працюють на терор», – сказав глава держави.

Він наголосив, що Україна продовжуватиме робити тиск на ворога синхронним «з усіма у світі, хто так само, як і українці, хоче справжнього миру».

Президент подякував усім, хто допомагає Україні, а також українським воїнам і всім, хто «дійсно все робить, що сам може, щоб Україна була сильнішою».Раніше президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони (РНБО) про продовження санкцій проти фізичних та юридичних осіб, що співпрацюють з рф. Рішення РНБО продовжує ще на 10 років обмеження стосовно проросійських медійних діячів Ігоря Гужви та Анатолія Шарія, ватажка терористичної організації «ДНР» Дениса Пушиліна, а також афілійованих з ними компаній та активів.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь