Зеленський зустрівся з прем’єром Словенії, обговорили реалізацію Формули миру

Політика, Світ

Президент України Володимир Зеленський у Нью-Йорку зустрівся із прем’єр-міністром Словенії Робертом Голобом. Зокрема, сторони обговорили реалізацію Формули миру.

Про це повідомляє Telegram голови держави.

«Під час зустрічі лідери обговорили реалізацію Формули миру та участь представників Словенії в тематичних конференціях за окремими її пунктами», – йдеться у повідомленні.
Як пише ОП, Зеленський подякував Словенії за оборонну підтримку і укладену двосторонню безпекову угоду, а також наголосив на тому, що важливо забезпечити її практичну реалізацію.
Крім того, президент України висловив сподівання на плідну співпрацю з новим складом Європейської комісії, де посаду комісара з питань розширення обійняла представниця Словенії.Президент Володимир Зеленський переконаний, що війну, розв’язану росією проти України, «не можна заспокоїти розмовами». «Необхідні дії» – росію треба примусити до миру.

Перед цим Зеленський інтерв’ю ABC News повідомляв, що росія використовує китайські супутники для фотографування атомних електростанцій в Україні. І якщо вона це робить, то існує загроза атаки цих об’єктів.

Раніше у ніч на 22 вересня російський ударний дрон «Шахед» в черговий раз пролетів поруч з майданчиком Хмельницької АЕС.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь