Жахлuва траrедія на Житомирщині! Знайдено тlло 18-річної Дарини, яка загадково зникла ФОТО

Війна

Жахлuва траrедія на Житомирщині! Знайдено тlло 18-річної Дарини, яка загадково зникла ФОТО

На Житомирщині сталася трагедія. Декілька днів місцеві жителі шукали зниклу 18-річну дівчину, а знайшли її мертвою

Тіло лежало серед дерев на краю саду. Дівчину було задушено. Поліція у вбивстві підозрює друга сестри загиблої.

Докладніше про це читайте у матеріалі

Підозрюють друга сестри

18-річна Даша Андрійчук із села Гальчин Андрушівської громади зникла ввечері у п’ятницю, . Як розповів родич сім’ї, дівчина по телефону повідомила, що пішла на зустріч із подружкою, яка приїхала з Житомира. Хотіла з нею поспілкуватися.

Однак, як потім з’ясувалося, до жодної подружки вона не приходила. Рідні кинулися шукати її вже пізно ввечері, опитали знайомих, ніхто її не бачив. У соцмережах розповсюджували фото Даші та просили відгукнутися

Але за кілька днів, тіло зниклої дівчини виявили серед дерев місцевого саду. Дашу жорстоко вбили – її задушили, причому вбивця душив її ногою.

Невдовзі правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився 24-річний мешканець сусіднього села Нехворощ на ім’я Роман. Хлопець кілька днів не з’являвся вдома після вбивства, а виявили його у лісопосадці за селом, де він ховався.

Посварилися через гроші

Яким же було здивування рідних, коли вони дізналися, що можливий убивця Даші Роман, той самий хлопець, з яким зустрічалася двоюрідна сестра дівчини.

Сестра шокована тим, що трапилося. Ми не можемо зрозуміти, в чому причина. Кажуть, між ними сталася якась сварка. Але чому вона рідним сказала, що йде до подруги, а опинилася на зустрічі з Романом на околиці села? Ми не можемо цього пояснити”, – каже родич.

“Кажуть, що Роман був не сам. Начебто вони спочатку були на дні народження, а потім кілька хлопців та Даша пішли за село. Але точно він був не сам”, – каже місцевий житель села Нехворощ, де мешкає підозрюваний.

У прокуратурі області повідомили, що сварка між молодими людьми сталася через гроші. Підозрюваний був п’яний і висунув Даші претензії з приводу зниклих грошей. Відповідь дівчини йому не сподобалася, він схопив її за шию і задушив. Потім тіло прикрив гілками

ЗАМОРОЗКИ НАКРИЮТЬ УКРАЇНУ: ДЕ БУДЕ НАЙХОЛОДНІШЕ НАЙБЛИЖЧИМИ ДНЯМИ
Одягайтесь тепліше В Україну насуваються сильні заморозки до -5 градусів, які накриють більшість території вже у середу, 16 жовтня. Також деякі області очікують незначні опади

16 жовтня. Яке cьогодні свято. Що cуворо забоpонено pобити в цей день, щoб не втpатити зіp
Розповідаємо, яке церковне свято відзначають 16 жовтня за новим і старим стилем, заборони дня, у кого іменини.

Нова операція ГУР у лісі: бійці знищили майже полк окупантів і взяли полонених
Нова операція ГУР у лісі: бійці знищили майже полк окупантів і взяли полонених

Залишити відповідь