Жалюзі плісе – якісна продукція від компанії Nikoss

Війна

Штори плісе – конструкції, які встановлюються на вікна різної конфігурації. Це нестандартне рішення для захисту від сонячних променів та забезпечення конфіденційності. Жалюзі плісе гарно виконують свої функції та мають довгий період експлуатації. Звісно, йдеться про якісні вироби, виготовлені відповідно до стандартів та з надійних матеріалів. Якщо Ви шукаєте в інтернеті плісировані штори та хочете їх замовити, ознайомтесь з нашою статтею. Ми розповімо, який виробник пропонує сучасні сонцезахисні системи та надає гарантію.

Nikoss – виробник плісированих штор

Це українська компанія, яка впродовж багатьох років розробляє сонцезахисні системи. На офіційному сайті можна замовити жалюзі плісе в пару кліків та скористатись послугами замірника. У продажу представлені штори з гофрованої тканини в широкому асортименті. Якість продукції підтверджується сертифікатами. На жалюзі плісе надається довгострокова гарантія, тому клієнти довіряють компанії та здійснюють вигідні покупки.

Переваги плісированих жалюзі

Чому штори з гофрованої тканини мають попит? Відповідь на це питання полягає в тому, що жалюзі плісе мають значні переваги:

  • зручність – полотно без особливих зусиль піднімається та опускається. За наявності електропривода управління жалюзі максимально спрощується;
  • довговічність – вироби, виготовлені відповідно до стандартів, використовуються за призначенням не один рік. Обирайте продукцію, яку пропонує надійний виробник;
  • високі експлуатаційні властивості – гофрована тканина обробляється додатковими речовинами. Завдяки цьому плісировані штори не вигорають на сонці та не притягують пил.

Як вибрати штори плісе?

Це питання, яке часто задають покупці. Не всі знають, на що потрібно звертати увагу при покупці плісированих штор. Серед багатьох параметрів варто відзначити колір гофрованої тканини та механізм управління. Колір жалюзі залежить від того, як оформлений інтер’єр. Якщо в приміщенні вже є щось яскраве, краще за все підійдуть штори нейтрального кольору. Якщо в кімнаті немає нічого особливого, тоді можна замовити жалюзі плісе яскравого кольору та встановити їх на вікна. В такому випадку штори займуть центральне місце в інтер’єрі.

Про кольори розповіли, а як обрати механізм управління гофрованим полотном? Тут все просто. Якщо вікна розташовані на стандартній висоті, тоді можна використовувати ручний механізм. За його допомогою полотно опускається та піднімається. Якщо жалюзі встановлюються на мансардні вікна, ручний механізм ніяк не підходить. В даному випадку сонцезахисні системи укомплектовуються електроприводом.

З вищезазначеного можна зробити висновок, що жалюзі плісе – чудове рішення, в якому поєднується практичність та сучасність. Штори з гофрованої тканини вдало вписуються в навколишню обстановку та доповнюють її. Це альтернатива звичайним жалюзі та ролетам. Якщо Ви цінуєте оригінальність та шукаєте щось цікаве, плісировані штори – те, що треба!

Залишити відповідь