Жінки частіше обирають кандидатуру Гарріс, ніж Трампа

Політика, Світ

Американська віцепрезидентка Камала Гарріс збільшила розрив з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом серед жінок, а це може стати ключовим фактором на майбутніх виборах.

Про це повідомило видання The Hill із посиланням на результати низки опитувань.

За результатами опитування ABC News/Ipsos, Гарріс випередила Трампа серед жінок з відривом у 54% до 41%, натомість республіканець випередив віцепрезидентку з результатом 51% проти 46% серед чоловіків.

Журналісти зауважили, що перед Національним з’їздом Демократичної партії минулого місяця Гарріс випереджала Трампа на 6% серед цієї демографічної групи.

Серед дорослих та зареєстрованих виборців Гарріс випередила Трампа зі співвідношенням 50% до 46%, а серед потенційних виборців – з результатом 52% до 46%. За індексом опитувань The Hill і Decision Desk HQ, Гарріс випереджає Трампа на 4,1 пункту по всій країні.Водночас за результатами нового опитування, після з’їзду Демократичної партії Гарріс не побачила значного зростання загальної підтримки, хоча і зберегла незначну перевагу над Трампом у загальнонаціональному рейтингу.

Нагадаємо, що віцепрезидентка та кандидатка у президенти США від демократів Камала Гарріс закликала конкурента-республіканця експрезидента Дональда Трампа провести дебати з увімкненими мікрофонами. Вона хоче, щоб вони працювали упродовж усього заходу.

Кандидатка на пост президента США, демократка Камала Гарріс випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа співвідношенням 45% до 41%.

45 президент США Дональд Трамп 29 серпня подав клопотання щодо втручання федерального суду у його кримінальну справу про виплату за мовчання грошей порноакторці. Така вимога є спробою відтермінувати оголошення вироку суду.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь