Журналіст підпалив себе під час мітингу біля Білого дому

Політика, Світ

Під час масштабної антиізраїльської демонстрації біля Білого дому, в якій взяли участь понад тисячу учасників, протестувальник здійснив спробу самопідпалу.

Про це повідомило The Times of Israel.

Видання проінформувало, що майже через дві години після початку акції протесту чоловік, якого в мережі називають Самуель Мена, підійшов до місця проведення акції і спробував підпалити себе.

Йому вдалося підпалити свою ліву руку, перш ніж перехожі і поліція підбігли до нього та почали обливати водою і гасити полум’я за допомогою своїх кеффій, традиційних палестинських шарфів.

«Я журналіст, а ми нехтуємо цим, ми поширюємо дезінформацію», – кричав чоловік.Представники поліції підтвердили, що чоловік отримав травми, які не несуть загрози життю, наразі йому надають медичну допомогу.

Нагадаємо, що 5 жовтня у Римі пройшла пропалестинська хода, під час якої поліції довелося застосувати сльозогінний газ та водомети.

Спецпризначенці розігнали пропалестинських демонстрантів в університеті Амстердама, які протестують проти військової операції Ізраїлю в Газі, що спрямована проти терористичного угруповання ХАМАС після його нападу на Єврейську державу 7 жовтня 2023 року.

Амстердамський університет звернувся до поліції через вандалізм під час останнього пропалестинського протесту.

Палата представників Нідерландів закликала уряд криміналізувати пропалестинське гасло «Від річки до моря Палестина буде вільною».

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь