Журналісти виявили майна на мільйони гривень у слідчого ДБР

Політика

Наше розслідування про майновий стан працівника Державного бюро розслідувань (ДБР) Олександра Говорущака вражає масштабами його багатства. За чотири роки роботи в ДБР він та його родина придбали дві квартири в новобудовах, два паркомісця, два будинки під Києвом і п’ять автомобілів.

Про це повідомляє журналістка Анна Бабінець.

Раніше, коли Говорущак працював прокурором, такого різкого збільшення майна не спостерігалося. А тепер у його родині щороку з’являються нові об’єкти нерухомості та транспортні засоби.

Особливо підозрілим є випадок із будинком, до якого вони нещодавно переїхали. У декларації його вартість значно занижена — лише 14,5 мільйонів гривень. Однак журналісти дізналися, що реальна ціна втричі вища. Це підтвердив власник сусідньої ділянки під час бесіди з журналісткою, яка приїхала туди під виглядом покупця.

Також варто зазначити, що більшість майна оформлено на родичів Говорущака, зокрема його тестя та тещу. Проте на запитання про походження коштів ніхто не хоче відповідати, уникаючи прямих відповідей та спілкування.Раніше ми писали, що суд Києва ухвалив рішення про арешт на два місяці депутатки Хмельницької міськради Світлани Баранської, при цьому дозволивши заставу у розмірі понад 50 мільйонів гривень.

Також нагадаємо, що на Дніпропетровщині суддя отримала 5 років позбавлення волі за хабарництво.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь