Зірка «Гри престолів» Емілія Кларк зіграє доньку радянських емігрантів

Політика

Британська акторка Емілія Кларк, найбільш відома за роллю Дейнеріс Таргарієн в серіалі «Гра престолів», зіграє в серіалі «Поні» співробітницю ЦРУ.

Про це пише Variety.

37-річна британська зірка Емілія Кларк готується зіграти головну роль у шпигунському трилері «Поні», який замовив стримінговий сервіс Peacock.

Як йдеться в описі серіалу, події розгортаються у Москві 1977 року. У центрі сюжету – дві жінки, які анонімно працюють секретарками в американському посольстві. Усе змінюється, коли їхні чоловіки гинуть за загадкових обставин у СРСР, а героїні стають оперативницями ЦРУ. У сленгу ЦРУ Ponies («Поні») – це persons of no interest – «люди, які не становлять інтересу».

Беа, яку зіграє Кларк, надто освічена, російськомовна дитина радянських емігрантів. Її землячка Твіла, дівчина з маленького містечка, яка настільки ж агресивна, як і безстрашна.«Разом вони працюють над тим, щоб розкрити масштабну змову часів холодної війни та розгадати таємницю, яка зробила їх вдовами», – зазначають в описі.

Проєкт розробили Сюзанна Фогель, відома за серіалом «Бортпровідниця», та Девід Ісерсон, який працював над «Божевільними» і серіалом «Містер Робот». Фогель також стане режисеркою, а Ісерсон – шоураннером. Продюсуватиме шоу Universal Television.

Читайте також:

Стримінговий сервіс Netflix і розробник ігор Mojang Studios створять анімаційний серіал за мотивами компʼютерної гри Minecraft, яка святкує 15-річчя.

Стрімінговий гігант Netflix показав перший трейлер четвертого сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла» (The Umbrella Academy), який стане для шоу останнім.

Netflix підтвердив вихід фільму «Гострі картузи» з оскароносним Кілліаном Мерфі у ролі Томаса Шелбі.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь