Знову в скорботі Тернопільщина: на щиті повертається додому воїн Олександр Павлюк

Суспільство
Знову в скорботі Тернопільщина: на щиті повертається додому воїн Олександр Павлюк

Олександр Павлюк із села Передмірка Борсуківської громади отримав смертельні поранення у боях з ворогом на Запоріжжі. Медики ще кілька днів боролися за його життя. Але Олександр, як вже й багато його побратимів, поповнив небесне воїнство. І тепер на щиті повертається навіки до свого села, до рідної хати.

Олександрові було лише 43 роки.

«З глибоким сумом повідомляємо про загибель захисника із Борсуківської громади. 25 жовтня 2024 року помер ПАВЛЮК Олександр Григорович (29.04.1981 р.н.) із с. Передмірка. Водій 2 відділення кулеметного взводу в/ч А**** вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність 25.10.2024 року помер в лікарняному закладі КНП «Свято-Михайлівська кліпічна лікарня м. Кисва» внаслідок поранень, які отримав 15.10.2024 року в околицях нп. Левадне Пологівського району Запорізької області під час виконання бойового завдання з забезпечення оборони України внаслідок артилерійського обстрілу окупаційних військ російської федерації.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті захисника та схиляємо голови у скорботі. Царство Небесне та вічна пам’ять!» – повідомили у Борсуківській громаді.

Залишити відповідь