ЗСУ відновили позиції на Донеччині та просунулися у Курській області

Політика

ЗСУ за минулу добу відновили свої позиції поблизу Залізнянського у Донецькій області та просунулися в районі Камишовки на території Курської області.

Про це у неділю, 22 вересня, повідомили аналітики проєкту DeepState.

Окупанти просунулися на Донеччині в районах Кругляківки, Кліщіївки, Красногорівки, Гострого, а також у Невському, Північному, Торецьку, Георгіївці та Максимільянівці.

20 вересня DeepState повідомив, що війська країни-агресора росії за останній тиждень активізували штурмові дії у напрямку Курахового Донецької області, залучаючи велику кількість техніки та піхоти.

Російські окупанти знаходяться на відстані вісім кілометрів від міста Покровськ і 3,5 кілометра від міста Мирноград, повідомляв журналіст Юрій Бутусов 3 вересня.DeepState розповів, що Азов вибив росіян з фенольного заводу у селищі Нью-Йорк і перекрив шляхи проходу військ країни-агресора у сторону сусідньої Неліпівки.

16 вересня аналітики DeepState повідомили, що російські окупанти просунулися біля Колісниківки, Катеринівки, Водяного, Вугледару, а також у Спірному та Українську Донецької області.

20 вересня аналітичний портал DeepState повідомив, що армія країни-агресора росії просунулася біля трьох населених пунктів та в Торецьку Донецької області.

Нагадаємо, що російське командування активно кидає резерви на всі напрямки фронту. 19 вересня стало рекордним по кількості атак на фронті за добу.

Найактивнішими напрямками фронту залишаються Курахівський та Покровський. Також бої точаться у Курській області, де росіяни за добу скинули 25 авіабомб.

За минулу добу, 20 вересня, втрати росії у війні проти України склали 1440 солдатів. Крім того, ЗСУ знищили десятки танків, дронів та артилерійських систем противника.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь